Bulkleveranser

Vi utför säkra och snabba leveranser av diesel, eldningsolja och bensin direkt till din cistern hemma eller ute på fältet. Våra chaufförer har god lokalkännedom och mångårig erfarenhet av branschen. Både chaufförer och bilar uppfyller alla krav och regler enligt svensk lagstiftning. Vårt nätverk av väl utvalda samarbetspartners gör att vi kan ombesörja leveranser över hela Sverige. 

Förutom att ringa in din order går det bra att beställa din olja/diesel via formuläret nedan. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Har du frågor gällande din beställning är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst. Glöm inte att meddela oss eventuella förändringar som rör dina kontaktuppgifter eller produktval och volym.

Beställ här

VIKTIGT! Observera att alla fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska. Efter att du klickat på “Beställ” nedan kontrollera att du ser meddelandet “Tack för din beställning” längst ned på sidan. Annars har beställningen inte gått iväg och det saknas förmodligen information. Efter skickad beställning får du bekräftelse via e-post – hör av dig om den uteblir.

kunduppgifter

Produkt & kvantitet
Tankinformation
Minsta volym 1500 L – i annat fall tillkommer ett extra körtillägg á 500 kr per leverans.
Leveransinformation
Betalningsvillkor
Din beställning ovan innebär ett avtal mellan dig och Svenska Oljebolaget och att sedvanlig kreditprövning kommer att göras. Genom att klicka på "Beställ" nedan förbinder du dig att fullfölja ovan villkor i sin helhet. Observera att alla fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

RING OSS

Beställ rätt produkt
Kontakta oss om du inte är riktigt säker så kan vi hjälpa dig välja rätt produkt efter just dina förutsättningar.

Ange rätt kvantitet
Glöm inte att läsa av mätaren på tanken innan du lägger ordern och säkerställ att den beställda mängden ryms.

Var ute i god tid
Beställ när det är halvfullt så undviker du stillestånd eller att huset blir kallt. Lägg din order gärna tre arbetsdagar i förväg eller senast kl 12.00 dagen innan om du finns längs en regelbunden rutt.

Lås upp
Om din cistern har ett lås måste den vara upplåst före leveranstillfället.

Framkomlighet
Under vintern är det viktigt att hålla hela vägen plogad och sandad fram till påfyllningen. Om tankbilen måste vända, tänk då på att röja det området också. Om vi inte kommer fram till cisternen på grund av snö eller halka uteblir leveransen.

Överfyllnadsskydd
 
Som ägare till cisternen är du enligt lag ansvarig för att det finns ett fungerande överfyllnadsskydd – annars kan du vägras leverans. Ta hjälp av en rörmokare om du är osäker.