smörjmedel & kem

Vi håller ett omfattande lager med smörjmedel och kemtekniska produkter för allehanda behov för att underlätta för dig som kund. Vare sig du är lantbrukare, skogsbrukare eller inom entreprenad har vi oljan för dig oavsett varumärke.

I samband med leverans av bränsle kan tankbilen ta med oljefat eller annan smörjolja hem till dig utan extra kostnad för frakt.

LOKALT LAGER I ANDERSTORP
För våra kunders räkning håller vi lager lokalt som en del i vår ambition att göra det enkelt att vara kund hos oss. Det innebär att vi naturligtvis kör ut dina produkter vid behov, eller så kommer du själv och hämtar dem om du har vägarna förbi. Våra priser och vår höga servicenivå i kombination med att snabbt tillgodose våra kunders behov är mycket uppskattad. Vi ser till att de produkter du behöver finns tillgängliga när du behöver dem.

SORTIMENT
Vare sig du är lantbrukare, skogsbrukare eller inom entreprenad ser vi till att just de oljor som du behöver finns tillgängliga oavsett varumärke.

På hyllorna finns olika typer av smörjmedel:
 fordonsprodukter (motorolja och transmissionsolja)
 industrismörjmedel
 smörjfett

Men även kemtekniska produkter bland andra:
 spolarvätska & glykoler
 alkylatbensin (2-takt och 4-takt)
 AdBlue
– avfettningsmedel och diverse andra fordonsprodukter

SUPPORT
Har du frågor rörande vårt sortiment är du välkommen att höra av dig så skall vi hjälpa dig på bästa sätt. Vi har många års erfarenhet i branschen att dra kunskap från men har även tillgång till samråd med våra leverantörers smörjmedelsexperter för ytterligare teknisk hjälp.

Att välja rätt olja är som balsam för själen för både ditt fordon och din plånbok!

VILKEN OLJA SKA JAG VÄLJA?
Använd produktväljaren och få rekommendationer till just ditt fordon.

BYTA FRÅN ANNAT VARUMÄRKE TILL OKQ8?
Använd oljeöversättaren och leta snabbt reda på den produkt du använder idag och översätt den till en motsvarande OKQ8 eller Q8Oils produkt.

Produktblad & Säkerhets-datablad till alla produkter.