tankkort

Nedan kan du smidigt ansöka om ett tankkort hos Svenska Oljebolaget.

Vi har kortsamarbete med ett antal aktörer i hela Sverige som till exempel Paroy, Oljeshejkerna, Qstar, Pump och Bilisten. Med ett Svenska Oljebolaget tankkort i fickan färdas du tryggt över hela landet!

Om du behöver hjälp med att fylla i ansökan är du välkommen att ringa till vår kundtjänst. Kontakta oss gärna också om ni behöver en större mängd kort än vad som ryms nedan.

Ansök här

VIKTIGT! Observera att alla fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska. Efter att du klickat på ”Ansök” kontrollera att du ser meddelandet ”Tack för din ansökan” längst ned på sidan. Annars har ansökan inte gått iväg och det saknas förmodligen information.  En bekräftelse skickas sedan automatiskt via e-post till angiven e-postadress. Hör av dig om den uteblir.

Genom att trycka på "Ansök" nedan godkänner och accepterar jag/vi härmed Svenska Oljebolaget ABs "Allmänna villkor" för ansökan om kort och att det innebär sedvanlig kreditprövning. Observera att alla fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.

RING OSS

PIN-kod
Självklart väljer du själv din fyrsiffriga kod till kortet.

Fordonsuppföljning
Har du många fordon och vill ha koll på bränsleförbrukningen kan du begära fordonsspecifikation med obligatorisk mätarställning som tillval. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kreditprövning
På alla nya kunder som ansöker om tankkort tas en sedvanlig kreditprövning.

Allmänna Villkor 
Genom att du skickar in ansökan godkänner du våra Allmänna Villkor för tankkort.