våra vänner

Goda vänner ska man vara rädd om!  Under våra många år i branschen har Svenska Oljebolaget i sann Gnosjö-anda arbetat aktivt för att skapa nära och långsiktiga relationer till samarbetspartners och lokala aktörer som har samma höga krav på sig som vi har på oss själva och som vi kan rekommendera varmt.

Svenska Oljebolaget har också valt att ta ett större samhällsengagemang genom att stödja lokala föreningar och organisationer som verkar i bygden. Vi anser att dessa spelar en ovärderlig och avgörande roll för ett fortsatt attraktivt och livskraftigt samhälle. Win-win när det är som bäst!

LOKALA FÖRENINGAR &
ORGANISATIONER

Vårt stöd till nedan lokala aktörer ser vi som en självklar och viktig investering i allas vår framtid för en fortsatt levande kommun med utveckling, tillväxt och föreningsliv.

Givetvis vill vi stärka vårt eget varumärke genom att synas på tröjor, skyltar och bilar men främst känns det riktigt bra att veta att vi kan göra en skillnad och bidra till en bättre framtid.

SAMARBETSPARTNERS &
LEVERANTÖRER

Nedan möter du några av våra bästa vänner och partners som är en del av vårt nätverk. De har alla stor kompetens inom sitt område och är lyhörda för kundens önskemål.

Välkommen att använda dig av Svenska Oljebolaget som en referens om du har behov av deras kompletterande tjänster eller produkter.

Bli vår vän