Hur kan vi stå till tjänst?

Vi tar rollen som leverantör till dig på största allvar. Förutom att distribuera bränsle till marknadsmässiga priser har Svenska Oljebolaget som målsättning att överträffa dina förväntningar när det gäller både service och kunskap genom den samlade kompetens och erfarenhet som finns inom företaget.

Varken livet eller affärsrelationen är alltid en dans på rosor och sättet hur man hanterar utmaningar och prövningar är ofta avgörande. På Svenska Oljebolaget väljer vi att se problem som möjligheter vilket oftast leder till utveckling och nyskapande idéer. Att vi kan hitta lösningar till precis allt kan vi inte lova men däremot att vi kommer att göra vårt bästa.

Bulkleverans

Vi utför säkra och snabba leveranser av diesel, eldningsolja och bensin direkt till din cistern hemma eller ute på fältet.

Våra chaufförer har god lokalkännedom och mångårig erfarenhet av branschen.

Både chaufförer och bilar uppfyller alla krav och regler enligt svensk lagstiftning. För att möta våra miljömål kör vi på 100% biodiesel.

Automatleverans

Nu kan du sluta oroa dig för att tanken ska vara tom och istället fokusera på det som du gör bäst.

Med automatleveranser tar vi över ansvaret och ser till att du alltid har bränsle i din cistern.

Hos storförbrukare installerar vi gärna en digital nivåmätare för ökad trygghet och minskad miljöpåverkan då vi kan effektivisera vår logistik.

Transporter

Förutom våra egna tankbilar som levererar bränsle har vi ett upparbetat och väl fungerande nätverk av transportörer som sträcker sig över hela Sverige. Du ringer samma nummer oavsett geografin och vi sköter resten.

För styckegods rekommenderar vi Patrik Carlssons Åkeri som kör veckoturer med sina fulla ekipage mellan Skåne och Norrland. Patrik når du på telefon
+46 703-47 92 06.

Nyetablering

Vi bygger inga egna stationer men som en av grundarna till Qstar har vi mångårig erfarenhet och kompetens inom etablering, byggnation och myndighetskrav.

Vi kan guida dig mot leverantörer av containerstationer, pumpar, terminaler och korthanteringssystem och vara ditt bollplank vad det gäller idéer, strategier och prissättning.

Pejl & Larm

Hur mycket bränsle finns kvar? Ha koll på nivån i cisternen direkt i din telefon eller på datorn.

Med MCDs pejlsystem får du en extra trygghet för nivåkontroll samtidigt som vår logistik effektiviseras.

Lägg till larm och upptäck ovälkommen påhälsning. Larm kan kopplas till siren, strålkastare eller SMS.

Cistern & Anläggning

Tillsammans löser vi ditt cisternbehov vare sig det rör sig om mindre tankar med enkla pumpar eller mer avancerade tankanläggningar med möjlighet till egna kort.

Lägg till larm och upptäck ovälkommen påhälsning. Larm kan kopplas till siren, strålkastare eller SMS.

ÅF Partner

Har du växtvärk? Eller vill du slippa oron över kundförluster? Dyr olja och låga marginaler kan påverka likviditeten inte minst vid expansion.

Då kan något av våra upplägg vara lösningen för dig. Du fortsätter sälja och leverera till dina kunder men vi tar kreditriskerna och sköter fakturering och reskontra. Tryggt och enkelt. Kontakta oss helt förutsättningslöst.

Rådgivning

Hur kan vi hjälpa dig? Vi har varit med i branschen ett bra tag så tveka inte att dra nytta av vår expertis.  Goda råd behöver inte vara dyra.

Vi är ett nyfiket företag som alltid törstar efter kunskap som vi kan dela med oss till dig som kund. Nya produkter, skatter, lagstiftning – vår bransch är en föränderlig värld. För att bäst kunna serva dig har vi som mål att hålla oss á jour och ligga i framkant.

Något annat?

Det går aldrig att tänka på allt. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan vara behjälpliga med.

Har du vägarna förbi så titta gärna in på en kopp kaffe. Vi på Svenska Oljebolaget tycker det är viktigt att värna om det mänskliga mötet i vår annars numera väldigt digitala värld.

Hjärtligt välkommen till oss!